Cum cumpar?

Cum cumpar?

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online sau prin email.

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.
Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului „continua cumparaturile”  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
– Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra (adresa completa). Pentru adresele intoduse gresit nu ne asumam raspunderea.
– Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.
Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul „In curs de confirmare”. In momentul procesarii comenzii de catre drugon.ro, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii „Comanda confirmata”.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica
Preluam comenzi telefonic: 0722.123.929 sau 0770.132.560.

Comanda prin email
Puteti trimite un email la adresa [email protected] cu comanda dumneavostra. 
In email asigurati-va ca adaugati corect adresa dumnevoastra de livrare.
Mesaj: completati datale dumneavoastra (nume, prenume, numar de telefon) si produsul/produsele pe care le doriti.

Cum platesc?

Aveti la dispozitie mai multe metode de plata:
La sediul nostru: numerar sau  cu cardul (POS);
Plata prin virament bancar (ordin de plata). Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul DRUGON INTERNATIONAL S.R.L.
Plata ramburs: platesti in numerar la livrare. Daca optati pentru aceasta modalitate de plata va fi necesar sa achitati valoarea costurilor de transport. In caz de retur, costurile de retur vor fi suportate de dvs. 

Livrare

Produsele vor fi livrate prin firma autorizata de transport marfa.

Livrarea produselor pentru comenzile ce depasec valoarea (50.000 Ron inclusiv TVA) se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de (50.000 Ron inclusiv TVA), costul livrarii este suportat de dvs si va fi suma percepuna de societatea de curierat Fan Courier. Mentionam ca pentru livrarile in zona de lucru a societatii de curierat Fan Courier, costul transportului este de 32 lei inclusiv TVA si este valabil pentru colete in limita a 1 Kg si/sai 1 m lungime. In cazul coletelor ce depasesc 1 Kg si/sau 1m lungime, se va percepe o taxa suplimentara pentru fiecare Kg/m suplimentar si va fi calculata automat abia dupa ce se finalizeaza AWB-ul.